KASS - Gehamie

Typen Aanhangwagens

UW PARTNER VOOR AANHANGWAGENS IN HELMOND

Aanhangerland Gehamie levert uiteenlopende aanhangwagens aan bedrijven en particulieren uit Helmond, Eindhoven, Venlo en omstreken. Ons aanhangwagenbedrijf kan altijd de meest geschikte aanhanger aanbieden, ongeacht de transportbehoefte. Zo zijn bijvoorbeeld de aanhangwagens van HAPERT voor diverse transportdoeleinden inzetbaar en ook nog eens van de beste kwaliteit.

ASSORTIMENT AANHANGERS VAN HAPERT

Wij zijn Premium HAPERT Dealer en verkopen het complete assortiment aanhangwagens van dit toonaangevende merk. Alle modellen staan internationaal bekend om hun kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment HAPERT aanhangers, die wij u vanuit onze showroom in Helmond kunnen aanbieden.

KIPPER AANHANGWAGENS

Met een kipper aanhangwagen kunt u eenvoudig laden en lossen. De HAPERT COBALT-modellen zijn bovendien de sterkste kippers in hun soort. Deze kippende aanhangwagens zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

PLATEAUWAGENS

Bij Aanhangerland Gehamie in Helmond vindt u zowel enkelasser als tandemasser plateauwagens. Dankzij het grotere laadoppervlak kan de plateauwagen voor diverse soorten transportklussen worden ingezet. Deze HAPERT modellen beschikken over aluminium wanden, inclusief robuuste sluitingen.

AUTOAMBULANCES

De HAPERT INDIGO transporters maken het mogelijk om auto’s en machines op een snelle en veilige manier van A naar B te vervoeren. Bij ons in Helmond vind u dan ook een uitgebreid assortiment van autoambulances, speciaal voor al uw autotransport.

GESLOTEN AANHANGWAGENS

HAPERT heeft ook een divers aanbod van gesloten aanhangers. Dankzij de gesloten laadbak is deze type aanhangwagen bijvoorbeeld zeer geschikt als bagagewagen of koelwagen.

TRAILERS VOOR DE REGIO EINDHOVEN

In de showroom in Helmond vindt u niet alleen een uitgebreid aanbod van aanhangers. Aanhangerland Gehamie heeft ook een brede keuze aan trailers, die het vervoer van bijvoorbeeld paarden, vee of boten mogelijk maken. Klanten uit de regio Eindhoven en andere regio’s in Noord-Brabant kunnen bij ons terecht voor onder andere betrouwbare paardentrailers, veetrailers, motortrailers en boottrailers.

MAATWERK AANHANGWAGEN KOPEN?

Bent u op zoek naar een speciaal type aanhangwagen? In onze werkplaats in Helmond kunnen we elk model volledig naar wens aanpassen. Zo bent u ervan verzekerd dat de aanhanger aan al uw transportwensen voldoet. Bij Aanhangerland Gehamie zijn de mogelijkheden op het gebied van speciaalbouw aanhangwagens.