KASS - Gehamie

Aanhangwagens

UW LEVERANCIER VAN AANHANGERS IN NOORD-BRABANT

Een aanhangwagen moet betrouwbaar en sterk zijn, zodat u erop kan rekenen dat elke lading snel en veilig op de bestemming aankomt. Aanhangerland Gehamie levert daarom uitsluitend aanhangers van HAPERT en andere topmerken: zo kunnen wij u altijd de hoogste kwaliteit garanderen als u bij ons een aanhanger koopt, huurt of laat onderhouden.

PREMIUM HAPERT DEALER

Binnen de provincie Noord-Brabant zijn we een van de Premium Dealers van HAPERT aanhangwagens. Aanhangerland Gehamie werkt al jaren samen met dit ijzersterke merk, om zo de meest betrouwbare transportoplossingen aan te kunnen bieden. Het merendeel van het complete assortiment is in de showroom in Helmond te bekijken. 

HAPERT AANHANGWAGENS HELMOND

HAPERT is het meest toonaangevende merk op het gebied van aanhangwagens in Nederland en de marktleider in de Benelux. Wij zijn dan ook trots om als Premium Dealer alle aanhangers van dit merk aan te mogen bieden. Een HAPERT aanhangwagen is robuust, duurzaam, betrouwbaar en veilig.

Het merk levert zowel standaard- als maatwerkoplossingen. Bedrijven en particulieren uit de regio Helmond, Eindhoven, Venlo en omgeving vinden bij Aanhangerland Gehamie daarom altijd een aanhanger van HAPERT, die aan alle wensen voldoet. Onze specialisten staan klaar om iedereen te adviseren over het complete assortiment aanhangwagens.

VOOR ELK TRANSPORT DE JUISTE AANHANGWAGEN

Aanhangerland Gehamie biedt altijd de juiste aanhangwagen, ongeacht het gewenste transport: of dat nu betrekking heeft op los gestort materiaal, goederen, gekoelde producten, auto’s, motoren, machines, boten of paarden. Bij ons in Helmond vindt u open en gesloten aanhangwagens van HAPERT, die voor alle denkbare vervoersklussen inzetbaar zijn.

Wij leveren zowel gebruikte als nieuwe aanhangers aan klanten in de regio Eindhoven en ver daarbuiten. Ook speciaalbouw behoort tot onze service. In onze werkplaats in Helmond kunnen wij elke aanhanger aanpassen en ombouwen. De ervaren monteurs van Aanhangerland Gehamie zorgen ervoor dat de aanhangwagen perfect op uw transportbehoefte aansluit.

Bezoek ons gerust om uw wensen op het gebied van speciaalbouw te bespreken: wij realiseren graag uw maatwerk aanhanger.

VEILIGE AANHANGWAGENS IN EINDHOVEN EN OMSTREKEN

Bij Aanhangerland Gehamie in Helmond vindt u uitsluitend aanhangers, die voorzien zijn van een BOVAG- en RDW-keurmerk. Dit betekent dat wij u altijd van de meest veilige aanhangwagens voorzien. Niet voor niets staan we in de provincie Noord-Brabant bekend om de beste service, de hoogste kwaliteit en de scherpste prijs. Met een zorgvuldig onderhouden aanhangwagen kunt u pas echt vertrouwd de weg op!